torstai 25. lokakuuta 2012

10:: Jee 10 ollaan! (; + Turkeyyy!

Mooi lukijatt ja anonyymmit!

10 tekstissä siis ollaan jo! Ku alotin blogin ajattelin etten varmaa jaksa pitää sitä ku n.viikon mutta oonhan mä tänne kirjotellu jo ainaki kaksi viikkoa.
Täss se koooste Jessicasta ja Aaposta tiistaina:
 http://youtu.be/IIwkGEjJ_m8


 Mutta joo ajattelin vihdoin kertoo teille siitä meijän Turkin matkasta ja nii nyt mä sit siitä rupeenki kertooon (:

Me lähettii sinne 18.00 ja lento lähti Vaasasta, mutta siis autolla mentii lentokentälle 18.00 mut lento lähti vasta 20.00. Pikkuserkut oli matkalla siis meijän kaa (Mun iskä, siko ja mä+ pikkuserkkujen äiti ja isä+ 2vuotias+12vuotias ja 8vuotias) Saavuttii sit sinne Antalyan lentokentälle joskus puol 3 aikaan (yöllä). Heti ku oltii tultu hotellihuoneeseen nii menin makaamaan mun sänkyy ja nukahdin vaatteet päällä.

Seuraavana päivänä eli torstaina me herättii joskus 10 aikaa ja lähettii melkee heti syömään aamupalaaa. Oli yli kuuma! Loppupäivä me uitii vaa.

Perjantaina herätttii taas 10aikikoihi ja lähettii jällee aamupalalle. Aamupalan jälkee me käytii vaihtaas uikkarit ja sit vaa rannalle! Vesi oli +28 ja auringossa oli jotai +42 :D Oli kyll kuuma. Illalla oli show, iha hyvä :) Täs biisi joka tuli aina show lopussa:
  http://youtu.be/9lmv5w9VXjw

Lauantaina herättii jo 9aikaa ja mentii ennen aamupalaa käymää kuntosalilla (; Oli kivaa! Uitiin rannalla ja uima-altaassa kooooko päivä paitsi sit illalla oli taas show joka oli niinku periaatteees sirkus. Se kerto pikkutytön sirkus *pelosta*. Alku oli ihan paras siinä, siin oli sellane vihree takkinen mies jolla oli *teko* viikset ja sit se nauro sellasta : muhahahah naurua xD

Sunnuntaina me oltii kaupungilla!

Jatkan tätä *turkey* postausta ens postaukses ku ny pitää lähtee pois koneelta (siskon takia -.-)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti