perjantai 1. maaliskuuta 2013

19:: kipeenä & Kuusamossa:)

Heipsans lukijat!

En oo tänne ny ehtiny kirjotella, ku ennen hiihtolomaa olin kipee & nyt hiihtolomalla oon ollu Kuusamossa. Kipeenä en tehny muutaku maannu sohval ja kattonu teeveetä.
Kuusamoon me lähettiin 23.2. Ja kotiin tultiin 27.2.  Pikkuserkkujen kanssa oltiin siis siel. (en paljoo ehdi höpötellä teille Kuusamon reissusta, ku sisko pyytää tekeen kanelitestin -.-)  Sunnuntaina menin iskän kans lasketteleen 3 tuntii ja maanantaina issikka vaellukselle mentiin siskon ja iskän kanssa.
Nurminiemen ratsutila on muuten mahtava paikka, tosi hienot tilat ja hyvin hoidetut hevoset +  tietenki hyvä ohjeistus yms.  En saanu kauheen paljo kuvia, mutta voin laittaa tähän Sveiflasta.(issikka jolla ridasin)



Sveiflasta en saanut parhaita kuvia, mutta poni oli aivan ihana. Näyttää aika isolta ponilta näissä kuvissa, mutta oikeesti se oli vaan n.130cm.



Toi oli hyvä kuva, mun hiukset vaan vähä vammaa ::D

Kesällä sitte uudestaan issikka maastoon, ja vielä 2h! + parhaan kaverin kanssa (aada K.) <3








Eilen eli 28.2. olin Aada K:n luona Jessican kanss. Hauskaa oli. Menin niille siinä kahen aikaan päivällä ja tulin kotiin sit puol 8 aikaan. Kotona katoin Selviytyjät Suomi ja kuvailin omas huonees ::D  Kuvia ei nyt tuu enempää, mutta toivottavasti ei haittaa. :)

Kirjottelen tänne varmaan huomenna uudistuksia mitä tulee tässä ens vk aikana.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti