sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

21:: moi vaa ;))

heips lukijat.
Oon huomannu et mun blogia ei kauheesti lueta yms. en tiiä johtuuks se siit et osote on vaihtunu vai siitä et en kirjottele paljo ja kirjotan huonosti jne. Eihän mulla niitä lukijoita kyllä paljo oo mut se ei haittaa. Teen tänne postauksia sillon ku kerkeen ja teen lyhyitä ja pitkiä yms. Toivon vaan et nykyään ku yritän kirjottaa tänne useemmin nii joku lukis näitä, ja jos luet niin mielelllään paina siitä neliöstä jonka vieressä lukee ''luin''.
 Blogin uudistuu pian, sisko tekee uuden bannerin joka on keväisempi ja väritki muuttuu keväisiksi. + ''luin'' neliön tilalle tulee varmaan jonkulainen neliö mut se ei oo toi sama:)

Juu se ''babyfood testi'' meni vähä pilalle ku kamerassa ei ollu tilaa sille nii ei tullu videolle.. Jos muistan jotain niitä ruokii joita Jessica söi nii voin sanoo täs: porkkanaperunamuusi, pikkupaimenen herkku, kuningatar, omena, peruna & parsakaali jaaa muita en muista mut jessica sylki melkee kaikki ::D hihi.

Oii ens viikosta tulee ihana. Maanantaina eli huomenna ratsastaan. Meen Kassulla, meillä on koulutunti. Tulee tai pitäis ainaki tulla kuvia edes (ehk myös videoo).
Okei tiistaista & keskiviikosta ei tuu mitää hirveen kivoi mut meen ehk keskiviikkona Jessicalle(Jessica Lindholm). Tiistaina luen fyken kokeisii ja keskiviikkona on sit kokeet, en osaa varmaa mitää..
Torstaina luultavasti meen jollekki kaverille ja luen kirjoja xDD
Sit se perjantai! Meen tallille ja annan Kassulle pikkusen lahjan, kuvia siitä sitte <3
Viikonlopusta tulee ihana!! Ensiks lauantaista sunnuntaihin Aada K tulee meille yöks ja sit sunnuntaina kattomaan Jessin (Jessica Pollarin) tuntia <33! Ikävä on Jessi <33!! :)

Tänään meen kirjastoo :)
Tänää otettui kuvii viel tähän loppuun ;)



hihi, näyttää et Laikul ois vaan yks etutassu ku tassut on ihan vierekkäin ;)


hihi <3


2 kommenttia:

  1. Kiva postaus <3<3 AWW kissha ;3 Mullakin on ikävä suaa muruu <3<3<3<3 ((((;

    VastaaPoista