lauantai 6. huhtikuuta 2013

32:: Tampereen hevosmessut :))

Heijssan, me oltiin tänään siis Tampereen hevosmessuilla. Ihanaa oli!!

Perjantaina lähettiin ajamaan 14.30 aikaan Tampereelle. Perjantaina siis ei ollut hevosmessuja, mut me shoppailtiin sit Tampereen kaupungissa. Kuvailin aika paljon ja niitä kuvia varmaan tulee tänne tähän postaukseen. No perjantaina nukahdin sit 00.15 aikaan ja heräsin lauantaina 07.00. Oli liian aikanen herätys, tai ainaki mulla on vieläki väsy. Mentiin sit aamupalalle ja sen jälkeen pakkaamaan. Kun kamat oli pakattu kello oli jo n.08.15, niin vietiin kamat autoon ja lähettiin Tampereen hevosmessuille.

Blääh mikä tungos siel oli. Kaikkee myytävää täynnä koko halli, Aadahevosia ja Jessicaki tuli sinne just. Lähettiin sit kolmestaan kiertään hallia. Monia tuttuja kyl näky siel. Tosi hienoja esityksiä yms. siellä oli. Hepat oli yli söpöjä, shettikset, minihevoset, vuonohevoset, gotlannin russ, shire yms. Ostin sieltä kevättakin. Mountain horse ja kokoa xs se tais olla. Makso 159e, mutta se oli alennuksessa 40e. Takista kuvia tulee varmaan huomisessa postauksessa.

Nyt istun autossa koneella ja kirjottelen tänne blogiin. Me ollaan nyt Parkanossa ja matkaa on vielä 182km eli noin kaks tuntia.
Vuonohevoset :)


Shire :)

 Gotlannin russ 

 Minihevoset  
 
Stella Hagelstam :)
 
 
Kirjottelen taas huomenna ::))
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti