perjantai 12. huhtikuuta 2013

34:: Talleilua ♥♥

Elikkäs olin tänään perjantain tallilla. Lähdin tallille jo kolmen aikaan, koska pääsin koulusta yhdeltä. Tallille tultua me oltiin vaan kahvilas hetki syömäs Jessican rusinoita, hahah :D Ulkona oli silleen lämmin et oli +5 ainakin meilä kotona, mut aurinko ei paistanu nii oli hiukan kylmä.

Hetkisen päästä me sitte mentiin talliin ja huomattiin et Aada U. & Janina oli myös tallila. Mentiin ponien luo tarhaan ja oleskeltiin siellä. Nora tuli ottamaan juomaämpäreistä jäät pois.

Eevi : Nora muuten voitaisko me joskus kesällä pitää agility-kurssi?
Nora : No voitais me kokeilla kesällä jos mä kattelen kirjoista ja netistä vähän agilitystä lisää tietoa.
Aada : Me ollaan opetettu Kassulle ja Ossille jo vähän temppuja.
Nora : Mä en usko ennenkuin näytätte.

No me sit Aadan kaa tehtiin se Ossin kanssa, koska Kassu oli tallissa. Aada meni sellasen pihaton puu jutun päällä Ossin kanssa ja sit kun ne tuli loppuun, Ossi laittoi vaan etujalat maahan ja takajalat oli sen puu jutun päällä. Sit viel toinen temppu oli toiseen suuntaan silleen et etujalat on siinä puu jutun päällä. Taputuksia tuli.

Illemmalla me sit mentiin kysyyn Noralta saadaanko mennä taluttelemaan Kassua, Ossia ja Barbia kentälle hetkeks. Saatiinhan me tietenki, Kassu haisteli koko ajan maata niin että melkein meni maate. Jessica vei Barbin jo vähän aikaisemmin pois, mut Aada ja minä taluteltiin poneja niin kauan et iskä tuli hakemaan. Vietiin ponit sit suoraan pihattoon. :) <3

Oli ihana tallipäivä, niinkuin aina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti