lauantai 6. heinäkuuta 2013

43:: Kaupungilla ja muuta kivaa ;)

Heijssan lukijat ja muut! ;)

Tänään mentiin siskon kanssa puoli 11 kaupunkiin. Kokeilin yhtiä ihania farkkuja, ihania farkku shortseja ja ihanaa tuubitoppia. Farkut olisin halunnu ylikovaa mut makso 49,90€, nii en sit ottanu niitä, ku mulla oli vaan 55€ mukana+lahjakortit. Farkkushortsitki olisin halunnu ku ne oli niin hienot ja makso vaan 19,90€(kai?) mut ne oli mulle vähä isot. Tuubitopin ostin ginatricotista, sellanen mustavalko raidallinen, 10€ makso. Äiti tuli sit käymään kaupungissa, mut vaan sen takia et se haki meijät ja käytiin siskon ja äitin kanssa syömässä Sub Wayssä. Nams!;)

Lähettiin sit kaupungista kattomaan siskon poikaystävän jalkapallopeliä. Tasapeli tuli. Tänään oli tosi kuuma päivä, varmaan +30 ainaki auringosssa. Iltapäivä on sit menny pupujen ja koneen kanssa. Nyt ei tuu kuvia muutaku yks gollage ku kamera on iskällä, haen sen huomenna. Eli huomenna tulee paljo kuvia ja lisään tähän postaukseen siitä tuubitopista kuvan :)


Joo mä oon Isac fani <3 ;) Mut tää on tällanen nopee ku piti tähän postaukseen jotain saada niin teinpäs sitte tällasen :)

Tässä kuva siitä tuubitopista:) Ginatricotista xs kokoa ja maksoi 10€ ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti