torstai 1. elokuuta 2013

48:: Ratsastelua & uimista :)

Hei, olin siis maanantaina tallilla ninku aina. Menin sinne joskus 14 aikaan Jessican kyydillä. Oleiltiin tallilla vaan hetki ja näin niinku yleensäkin. Siinä 17 aikaan me alettiin hakemaan hepoja laitsalta. Mulla oli tarkotuksena aluks mennä Mortilla ja Jessica Lakulla, Aada (k) oli hakemassa muita heppoja muuten vaan sisälle et se ei tullu tänään tunnille. Mortti ja Visseri vähä niinku kinasteli siellä laitsalla, Jessica oli jo saanu Lakun kiinni ja odotti meitä. Aadalla oli tarkotuksena ottaa Visse (Visseri), mut yhtäkkii mä katoin taaksepäin niin Laku laukkas sielä heppojen takana niinku et riimunaru vaan laahas maata. Mentii Aadankaa kattoo oliks Jessicalle sattunu jotain vai mitä. No joku heppa oli häirinny Lakua, niin se oli noussu pystyyn ja kuopassu Jessicaa vahingossa käteen. Onneks yks aikunen oli tulos just hakemaan jotain heppaa myös sisään nii se sitte lähti Jessican kanssa tekemään sille kädelle jotain. Jessica tärisi aika kovaa ja itki, et uskon että se sattui aika paljon. Kun Jessica oli lähteny talliin, niin mietittiin Aadan kanssa et otetaanko me noi hepat vai ei. No ei me sit otettu niitä, ku ne kaikki oli nyt potkimassa toisiaan niin me ei oikein haluttu mennä sinne niitten potkujen keskelle. Johtui varman ilmasta se niitten käytös. 

Me mentiin Aadan kanssa kattomaan mitä sille Jessican kädelle tehtäisiin. Hernepussi ja sellanen kantoside oli ensiapu, mutta Jessica soitti kyllä sitten sen äidille, että tulee hakemaan. Ei Jessica olis kyllä sillon enää ratsastaa. Ne meni sit lääkäriin ja se käsi kuulemma parantuu ens maanantaihin mennessä. :) Vaihdoin sitte että menin tunnilla Myrtillä, kun en jaksanut hakea niitä heppoja enää sieltä kaukaa laitsalta. Myrtti oli jo valmiina joten laitoin itseni valmiiksi n. 17:50, ja sitten kun kello oli tasan mentiin tunnille. Meitä oli vaan kolme (minä, Lotta & Roosa), ette varmaan tunne niitä, mutta ei se haittaa. Myrtti tuntui tosi oudolta ja pieneltä jo alkukäynneissä, johtui varmaan siitä kun en ollut mennyt sillä pitkään aikaan ja sehän on pieni poni(n.120cm). Ravit meni ihan hyvin ja laukatkin lopussa, mutta mun mielestä poni on muuttunut paljon huonommaksi siitä kun se tuli Vaasikselle. Lopputunnista mentiin ilmansatulaa, oli ihan kiva tunti :)


Tiistaina olin vaan kotona, paitsi illalla menin uimaan siskon ja sen poikaystävän kanssa. Keskiviikko meni Aada (k):n kanssa. Tänään mennään varmaan kirjastoon ja meen ehkä jonnekki muuallekkin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti