keskiviikko 22. toukokuuta 2013

40::Ratsastelua ^^

Moi! Olin maanantaina ratsastamassa, ja menin siis Myrtillä. Siitä tulee kuvia loppuun. Laitoin ratsastushousut kuitenki vaikka oli niin kuuma et olis voinu olla shortseilla. Lähettiin tallille sit joskus neljän aikaan päivällä. Matkalla käytiin kaupas ostaas eväitä.

Tää on aika huono kuva & jalat näyttää läskeilt, mut tällaset vaatteet mulla oli maanantaina. :)

Tallilla me mentiin ekana kattoon Myrttiä. Se söi siellä Barbin kanssa tyytyväisenä päiväheiniä (?) Aada tuli myös pian tallille ja ruvettiin miettimään, että koska mennään maastoon. Suunniteltiin sitä sit aika kauan, ennenkuin mentiin sanoon Noralle. Nora sano et lauantai vois olla hyvä päivä, ja meillä kaikilla on tietenki vapaata sillon. Lauantaina maastoon siis ja siitä tulee kuvia ja videoita yms.

Tunti alkoi klo. 19.00 & mä sit olin saanu Myrtille varusteet siihen mennessä, että en myöhästynyt tunnilta. Nousin selkään ja alettiin meneen alkukäyntejä. kävelin hetken pitkin ohjin, mut sit otin ohjat ja aloin meneen enemmän ympyröitä, että poni taipuis. Ravit meni hienosti, tehtiin paljo ympyröitä ja mentiin vähä puomeja. Myrtti meni välillä muodossa ja taputin sitä aina silloin. Sitten oli laukan vuoro, nostin rauhallisesti toisen päädyn keskeltä laukan, Myrtti yritti aluks mennä kovaa ravia, mutta nosti laukan kuitenkin hyvin. Laukka oli mun mielestä aika ''tönkkö'' jos tuo nyt on edes sana. Sellainen että sillä on isot askeleet, mutta ei liiku kuitenkaan erityisen kovaa eteenpäin. Laukat meni siis ihan hyvin, joka kerralla parantu.

Nora laitto ihan mini minin esteen sinne, kun oli melkein kaikilla uudet hepat niin ei voinut hypätä isoa. (Pilvi-Mortti ei oo uus, Pasu-Sepi, Sisko/Aada- Laku & mä-Myrtti) Eli kaikki oli uusia heppoja paitsi Mortti. Este oli ristikko, 20cm varmaan. Myrtti meni hyvin, mutta esteen jälkeen veti pään ihan maahan ja yritti vetää pukin. En lentäny. Hypättiin sitä ristikkoo ihan pari kertaa ja sit Nora korotti ehkä 5cm mut edelleen ristikko. Myrtti teki saman taas, mutta en tippunu. Mentiin seki viel pari kertaa hyvin ennenkuin alettiin loppuverkkaamaan. Loppuverkat meni hyvin. Tähän viel vähä kuvia Myrtistä.

vasemmalla Barbi & Oikealla Myrtti :)



2 kommenttia: