torstai 16. toukokuuta 2013

39:: KESÄÄ!

Jippiii! Kesä tuleee <3. Ulkona on varjossa +25 & auringos jotain +45!! Ihanaa:)


Eli juu eilen olin siis tallilla, en vuokrannukkaan vaikka niin ensi ajattelin. Me käytiin agrimarketissa tallille mennessä & ostin uudet ratsastushousut. (ei näytä kuvissa yhtä hienoilta kuin oikeesti on)

tällaset ne on edestä :) 

tällaset takaa ;)









Agrimarketin jälkeen me sitte jatkettiin matkaa tallille, videoita tai kuvia ei tullu ollenkaan kun laitoin kameran mun takin taskuun ja takki unohtui autoon. .Tallilla oli uus poni, Myrtti. Se on tosi söpö ja aika pieni myös. Aada ratsasti sillä, se oli vähän laiska mutta meni silti ihan ok. Myrtillä on sellane aika iso valkone läsi ja muuten se on vaaleen ruskee. Meen sillä maanantaina tunnilla. Aika kauan me vaan oleiltiin tallilla ja näi, mut sit kuuden aikaan illalla me lähettiin käveleen yhelle lammelle Öjbergtin lähelle. Tallilta sinne ei oo mikään kauheen pitkä matka mut aika pitkältä se tuntu ku me käveltiin. Lammen vesi oli ihanan lämpöstä. Jessicalla oli uimashortsit & mulla kangasshortsit & Aadalla ratsastushousut. Jessica ja mie mentii sit tietty veteen käveleen ku oli vaan shortsit. Me käveltiin niin kauas että mahaan asti ulottu vettä, eli vähäniinku käytiin uimas. Meil oli kengät jalas (järkevää..:D) siel uimas. Räiskittii välillä vähä sitä vettä toistemme päälle mut seiskan aikaan me sit lähettiin sieltä takas tallille, me oltiin Jessicankaa ihan läpimärkiä. Meitä tuli siinä vastaan kaks ihanaa issikkaa, jotku tytöt ratsasti niillä ilman satulaa. Se on yli epäreilua ku joltain muilta talleilta saa tollee lähtee vaan maastoo, mut Vaasikselta ei tietenkään.. Me lähettiin tallilta sit kaheksan jälkee kotiin.


Tänään olin uimarannalla äitin & pikkuserkkujen kanssa. Oli kyl kivaa, toinen pikkuserkku on n.2-3 vuotias ja toinen on kolmannella luokalla eli 9 tai 10 vuotias. Kotona oon sit ottanu aika paljo aurinkoo enkä ny paljo muuta oikeestaan. Kaikki kuvat vähä heilahti, mutta ei voi mitään.. :(  Kirjottelen taas varmaan huomenna tai tiistaina :)

Vihreetääääää! KESÄ <33

Laikku nukku rennosti <3

Asento :D <3

Aurinkoo :)

Ihanan vihreetää<3!

Lato ;;)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti