tiistai 20. elokuuta 2013

52# Ratsastusta ja kuvailua :)

Heippa kaikki! :)

Viime postauksesta onkin vierähtänyt jo paljon aikaa. On ollu kaikenlaista menoa niin en oo vaan kerenny. 
Alotetaanko nyt vaikka perjantaista. Vuokrasin siis tunnin Visseriä, Jessica vuokras Morttia ja Aada meni Violalla. Jessica meni koko tunnin ilman satulaa, mulla oli satula alusta mut otin sen sitte pois. Aadallakin oli satula. Visse oli reipas, niinkuin aina. Yritin aina vähä asettaa sitä sisällepäin, mutta ei se mitenkään parhaasti onnistunu. Ratsastettiin noin 30min maneesissa ja 30min kentällä. Emma ja Susanna oli myös ratsastamassa ulkona. Emma meni Ossilla ja Susanna Lotilla. Ulkona otin sit sen satulan pois. Pakko sanoo et vähä jännitti, mut kyl se hyvin meni vaikka pari kertaa meinasinkin tippua. Videoo, eikä kuvia tullut ollenkaan ja se on harmi, koska en oo saanu tänne pitkään aikaan mitään ratsastuksesta. 

Lauantaina en muista mitä tein, olin kai vaan kotona. Sunnuntaina mumma ja paappa oli meillä syömässä, sillon otin pari kuvaa. 

















Maanantaina olin koulussa ja  ratsastamassa, Nora piti ihan tavallisesti tunnin. Koulussa oli ihan perus tylsä päivä. Menin Barbilla ilman satulaa koko tunnin. Ratsastushousut oli kyl mukana, mut en jaksanu laittaa niitä niin ratsastin gollege housuilla ja tennareilla. Oli ihan kiva tunti. Me leikittiin talli palaa ja peiliä. Talli palaassa voitin ja peilissä Miialla ja mulla tuli tasapeli:) Barbilla oli energiaa paljo ja yritin vähä kuluttaa sitä laukkaamalla kovaa ja nii mut ei se energia vaan loppunu. Loppu käynneissä Barbi meni hiukan muotoon, mutta en mä edes jaksanu yrittää nii annoin sit pitkät ohjat. Kuvia tai videoita ei tullut siltäkään tunnilta.

Tänään eli tiistaina menin kouluun 9 ja pääsin 15. Oli ihan perus pävä. Ulkona on tosi kuuma ja ihana ku paistaa aurinko. Koulun jälkeen katoin tv:tä ja sitte menin ulkoiluttamaan Lumikkia, vaikka se nyt onkin ulkohäkissä, mutta siis valjailla menin ulkoiluttamaan tohon pihaan. Sisko ulkoilutti myös sen pupua eli sitä ruskeaa pupua Helmiä. Otin kuvia siitä ja se otti Lumikista. Laitan tähän pari kuvaa ja sitten alan tekemään läksyjä. Ja ulkoasu on väliaikainen ja ruma:) + laatu ei oo hyvä jossain kuvissa. :(






Tässä mun lukujärjestys, picmonkeyllä vahvistin noi päivät kun ne ei oikeen näkyny:)
Läksyjä! :(  Tossa on vaan ruotsin ja matikan kirjat;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti