torstai 15. elokuuta 2013

51# Heppailua, koulua ja shoppailua :)

Hei, eli menin maanantaina Visserillä. Oli ihana tunti. Visse oli ihana ja oli ihana hypätä pitkästä aikaa. Hypättiin ympyrällä 3 estettä. Lopuks nora korotti sitä yhtä estettä n.60-70cm korkuseks kai:) Kerron lauantaina tai huomenna lisää kun pitää mennä nukkumaan.

Koulut siis alkoi ja blogi on nyt vähän jäänyt, ja nykyään pitää mennä aikaisin nukkumaan. Läksyjä on jo tullut mutta vasta huomenna perjantaina alkaa se varsinainen koulu. Perjantaina eli huomenna siis 8 kouluun, liikuntaa 2tuntia, 1tunti äikkää ja 1tunti fykee sitte 12 kotii:)

Olin tänään Aadan kanssa GW-galleriassa, ostin vaan paidan ja korun. En muista mitä makso, koska ostin molemmat lahjakorteilla ;) Mentiin Gw-galleriaan joskus 4 aikaan ehkä ja käytiin monissa kaupoissa, mutta ei ostettu aluks viel mitään. Käytiin heses syömässä, heh meillä oli hauskaa. Sen jälkeen kierreltiin samoja kauppoja uusiks ja ostettiinkin vähä jotain. Ostan ehkä vielä joku pv Vero Modasta nahkatakin mut se makso aika paljon niin katotaan nyt:) Puoli 8 aikaan lähettiin sitte kotiin :)

h&m ostin, makso 19.95€ :)


Kappahlista ostin tän, makso 3€ (oli alennuksessa, oikee hinta oli 4.95€)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti